Cautare

23515 de rezultate pentru "tenis club campionantena 1 pitesti batut pana a murit" (4.65 secunde)
O tentativa de crima Iulia Mihut e o fata dulce de 23 de ani care, pana vineri noaptea, adica acum trei zile, visa la familie, copii si fericire. ... Apoi, hodoronc-tronc, complet din senin, sotul ei Alex a venit beat acasa si a incercat s-o ucida.
Sub genericul campaniei "Mandru sa fii roman", in Jurnalul National a aparut un articol despre o personalitate marcanta a medicinei romanesti, academicianul Laurentiu Mircea Popescu, descoperitorul telocitelor, articol din care puteti citi in continuare a doua parte. ... A urmat cursurile Liceului "Gh.
Pana la sfarsitul acestei luni, Petrom va face investitii estimate la 2-3 milioane de euro, necesare redobandirii autorizatiei de mediu a rafinariei Arpechim Pitesti, suspendata de autoritati in mai, a declarat Mariana Gheorghe, directorul general executiv al companiei petroliere.
OBI, retailerul german de bricolaj, divizia grupului Tengelemann, continua cu succes campania "OBI ESTE APROAPE DE TINE" , implicand in strategia sa de promovare Directiile de Stare Civila din Bucuresti si o serie de companii de consultanta si brokeraj imobiliar din toate orasele in care OBI are magazine (Bucuresti, Arad, Oradea si Pitesti).
INTERVIU LA "DUPA 20 DE ANI" Romanii care vor circula pe autostrada Comarnic-Brasov (58 km), care urmeaza sa fie realizata prin concesiune, vor plati o taxa de autostrada fie prin trimiterea unui SMS, fie prin achizitia unui cod de bare sau a unei viniete din benzinarii, asa cum in prezent soferii isi cumpara rovinieta pentru circulatia pe drumurile nationale.
Asta pana vinerea trecuta pe la 5 dimineata, cand, fara sa vrea sau sa aiba de ales, a devenit erou. A intrat intr-un alt plan de unde vede cum a devenit si pentru ceilalti erou. ... Dar pana la urma pentru cine a murit galateanul nostru?
Silvia Dumitrescu a lansat recent "Best Of Silvia Dumitrescu", aparut la casa de discuri Ovo Music. ... A facut mereu nota discordanta prin tinuta sa vestimentara, dar si prin loo-ul sau. ... Mi s-a parut ca exista o marginalizare a noastra. ... - De cand a murit Laura Stoica am observat acest lucru.
Surprizele nu au intarziat sa apara, un club cu pretentii ca ar fi "de fite" demonstrand ca a fost ridicat fara nici o autorizatie de la ITC.
Zece masini uriase au defilat de la intrare pana in centrul statiunii. Si de aceasta data primarul Radu Mazare nu a ratat ocazia de a se da in spectacol. Edilul a imbracat hainele regelui Babilonului, Nabucodonosor, si s-a dat pana si cu oja aurie pe unghii.
Editia a saptea a festivalului Metalhead Meeting va avea loc pe 6 si 7 iulie la Arenele Romane din Bucuresti.
Geoana are timp sa mai reflecteze, este deschisa calea pentru orice solutie Mircea Geoana "are timp sa mai reflecteze" la raporturile sale cu partidul pana la reunirea Comitetului Executiv, a afirmat joi, la Pitesti, presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, care a adaugat ca "este deschisa calea pentru orice solutie si decizie".
Patru clienti ai magazinelor OBI din Bucuresti, Pitesti, Arad si Oradea au pasit intr-un nou an mai calduros. ... Vineri, 8 ianuarie, a avut loc marea tragere la sorti, desemnandu-se astfel cei patru norocosi posesori ai centralelor modelul ECO 3 Compact.
Intretinerea celor doua autostrazi din Romania, Bucuresti-Pitesti si Bucuresti-Cernavoda, a fost deja atribuita unor consortii iar contractele expira in 2012.
Ungurii au de patru ori mai multe autostrazi decat noi, la o tara de 2,5 ori mai mica In majoritatea tarilor din fostul lagar socialist constructia de autostrazi a avansat, in ultimii 20 de ani, mult mai rapid decat in Romania.
Ambasadori, atasati comerciali ai ambasadelor deschise la Bucuresti, ministri, factori de decizie ai administratiei locale si centrale, reprezentanti ai mediului academic si zeci de oameni de afaceri din toata regiunea Olteniei s-au adunat ieri in Sala Albastra a Universitatii din Craiova, in cea de-a doua zi a Forumului Economic Regional Oltenia, organizat in Craiova, in perioada 4-5 aprilie.
Ea a participat la tombola datorita insistentelor unui angajat din cadrul magazinului Jysk din Suceava. Nu-i vine sa creada ca a reusit sa castige marele premiu desi a depus un singur talon in urna.
Dupa zece esecuri consecutive, SCM-U a castigat disputa cu BCM-U Pitesti, scor 77-64, dupa un sfert patru de exceptie. ... Oltenii s-au impus, pe teren propriu, in fata formatiei BCM-U Pitesti, scor 77-64 (20-14, 12-19, 14-19, 31-12), intr-un meci contand pentru etapa a 17-a din Divizia A.
Divizionara secunda ALRO Slatina a efectuat primul transfer al verii, oficialii aluministi obtinand acordul lui Marius Jianu. Mijlocasul slatinean de 24 de ani a semnat un contract pe doi ani si a venit din postura de jucator liber de contract, dupa ce saptamana trecuta a incheiat "socotelile"
Dupa Palatul Parlamentului, unde Manuela GOLESCU a primit distinctia Mihai EMINESCU, a urmat un spectacol extraordinar cu actrita Manuela GOLESCU si maestrul Eusebiu STEFANESCU, cu participarea grupul BREVIS CVARTET, la Teatrul Alexandru Davila din Pitesti, duminica, 13 ianuarie 2013, ora 19.30.
Teatrul Tandarica va asteapta in perioada 30 mai - 6 iunie 2014 la cea de-a treia editie a FESTIVALULUI de VARA "TEATRU, STRADA SI COPIL", un maraton al spectacolelor pentru cei mici si pentru cei mari.
google-analytics.com